“Duurzaamheid en kwaliteit is voor ons een must. Met hun geschenkencatalogus, vouchers en een gepersonaliseerde website heeft Arteel ons volledig overtuigd.”
Karen Beckers HR Officer at CRH Stradus Aqua
Stradus Aqua is deskundig marktleider in België op het gebied van rioleringssytemen en toonaangevende specialist in afwatering en waterbehandeling. Het behouden van deze positie in toch wel moeilijke tijden hebben we vooral te danken aan ons team geëngageerde medewerkers. Binnen ons personeelsbeleid is waardering en erkenning een zeer belangrijk punt. Wij investeren dan ook de nodige energie en tijd om onze werknemers met eindejaar te bedanken voor hun inzet met een mooi geschenk.

Al verschillende jaren konden we hiervoor rekenen op de medewerking van Arteel die met ons mee dachten en samen met ons op zoek gingen naar het ideale kerstpakket. Net als bij ons, is duurzaamheid en kwaliteit een must en ook dat vinden we terug in de geschenken die Arteel ons voorstelde.

Dit jaar stelde Arteel ons de Lucky Bird voucher voor, deze voucher heeft als groot voordeel dat onze collega's zelf hun geschenk kunnen kiezen uit een ruim assortiment kwalitatieve geschenken en zo iedereen iets kan kiezen dat hij echt wil en waar hij echt blij mee is.

Na enige twijfel, hebben we voor dit concept gekozen.

De hele voucher en website werden door Arteel en in samenspraak met ons gepersonaliseerd met onze kleuren, ons logo en onze teksten, wat het geheel een persoonlijke touch gaf.

De geschenkencatalogus voldeed aan onze wensen, uitgebreid, duurzaam, kwalitatief, voor ieder wat wils. Ook de leveringen en opvolgingen liepen heel vlot en bij een vraag werden we telkens heel snel verder geholpen.

Lucky Bird… het deed ons even twijfelen maar het resultaat heeft ons des te meer overtuigd. Van geluksvogels gesproken ... Pluim voor het team van Arteel!