“Arteel, een professionele partner bij uitstek om medewerkers te waarderen op een persoonlijke en authentieke wijze”
Merlyn De Vos Internal Communications at Adecco Belgium
Binnen Adecco heerst er een sterke cultuur om mensen te waarderen. Vaak gaat het over kleine initiatieven, maar met een grote impact voor onze medewerkers.

Voor het Sinterklaasgebeuren was Adecco op zoek naar een geschenkenpartner die logistiek en administratief alles van A tot Z kon opvolgen. Tot zelfs de registratie voor het Sinterklaasfeest. In het verleden was het Sinterklaasprogramma voor Adecco een zorgenkindje, waar veel tijd en effort in gestoken werd.

In 2014 hebben wij beslist om hiervoor samen te werken Arteel Recognition Solutions, die al onze partner is voor andere reward programma’s.

Het is het eerste jaar dat dit echt een positieve ervaring werd voor Adecco, zowel op het vlak van het online keuze proces als op het vlak van de professionele ondersteuning achter de schermen.

Aan elk detail werd gedacht waardoor dat wij zo goed als geen extra werk hadden. Wij kunnen Arteel Recognition Solutions dan ook aanbevelen aan elke organisatie die op zoek is naar een professionele partner om zijn mensen om haar medewerkers te waarderen op een persoonlijke en authentieke wijze.